Телефон за поръчка: 0888 811270

Обади се


Историята на фирма Галена

Всичко започва в началото на 90те години с малко семейно шивашко ателие в град Русе, известен с шивашката и текстилна индустрия. С мотивация да се развие на българския пазар, през 1995 година е регистрирана марката ГАЛЕНА, която е специализирана в проектирането, производството и продажбата на дамски облекла за българския пазар.

Производството е водено от ценностната система на семейството и близостта. Затова вместо масова продукция, фирма GALENA избира качество и  близост със своите клиенти, като се стреми да отговаря на техните желания. Предлага им удобство и практичност в ежедневието, използвайки висококачествени материали и изпитани модели.

Дрехите марка Галена са подходящи за всяка фигура и се предлагат в широка гама номерация от 40 до 60 номер. Емблематични за марката са панталоните, които са разделени на две категории- класически модели, подходящи за офис ежедневие или за официални събития и спортно-елегантни модели в актуални цветове и десени за всеки сезон.

 

Днес Галена предлага продуктите си на едро и дребно, като е сформирала голяма мрежа от търговски представители в цялата страна, за да е по-близо до своите клиенти. Също така може да откриете най-актуалните артикули в онлайн магазина на нашата страница.

 

Плакат