Телефон за поръчка: 0888 811270

Обади се


Общи условия

ВНИМАНИЕ !

Моля внимателно прочетете тези условия , преди да използвате този уеб сайт . Ако използвате този уеб сайт се счита , че приемате и сте съгласни с тези условия . Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия , моля не използвайте този уеб сайт .

Настоящият документ съдържа Общите условия , съгласно които " Галена " ООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина GalenaFashion.com .

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

" Галена " ООД ( наричан по - долу " Доставчик "), като създател и собственик на този интернет сайт GalenaFashion.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали , които са публикувани в този уеб сайт ( наричан по - долу " Сайт " ) само за лична употреба с нетърговска цел , при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения .


ГАЛЕНА ООД има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Необходими условия, за да  направите поръчка:
1. Валиден email адрес и телефон.
2. Вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране.


Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона "Поръчка". 
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас телефонен номер. Консултант на магазина ще се свърже с Вас по телефона, за потвърждение.

Всички посочени в сайта цени са в лева с включен ДДС