Телефон за поръчка: 0888 811270

Обади се


Как да поръчам

 

1. Изберете си желана основна категория от главното меню.
2. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Карегориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница с различните продукти.
3. Изберете желаният продукт от списъка. В повечето случаи има повече от една снимка в артикул, за да може да огледате стоката отвсякъде.

4. Разгледайте продукта внимателно. Ако не сте сигурни кой размер сте, кликнете на "Размерна Таблица" и намерете Вашия размер.
5. След като сте сигурни в размера си, сте готови за добавяне на продукта в количката. Изберете желан Цвят (ако има опция за цвят), желан размер и желаните бройки, и натиснете "Добави към Покупки".
6. След натискането ще Ви излезе екран с покупката и два бутона : За продължаване на пазаруването (натиснете го, ако искате да си купите още нещо или просто да огледате) и бутона "Завърши поръчката" (натиснете го, ако искате да поръчате покупката).
7. Ако сте избрали "Завърши поръчката", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.

8.Всеки клиент има опцията за преглед и тест на стоката, преди да я заплати.


Друг вариант за поръчка е поръчване по телефона:

1. Изберете желания продукт, който искате да поръчате по посочения по-горе начин.
2. Запишете си кода и името на продукта, желаният цвят и номер.
4. Звъннете ни на телефон 0888 811 270  и ни продиктувайте продукта, който сте си записали. Ние ще проверим наличността на продукта и ще ви звъннем за уточняване на подробностите.